Bachelor's degree in Environmental and Workplace Accident Prevention Techniques (Trento)

Prevention sciences applied to hygiene and food education (2020/2021)

Course code
4S006097
Credits
9

Teaching is organised as follows:
Unit Credits Academic sector Period Academic staff
PROCESSI E TECNOLOGIE ALIMENTARI 2 AGR/15-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2° SEMESTRE TPALL Corrado Rizzi
CHIMICA - FARMACEUTICA APPLICATA ALLA TUTELA DELLA SALUTE 1 CHIM/09-PHARMACEUTICAL AND TECHNOLOGICAL APPLICATIONS OF CHEMISTRY 2° SEMESTRE TPALL Ines Mancini
TECNICHE DELLA PREVENZIONE NELL'IGIENE DEGLI ALIMENTI 1 MED/50-APPLIED MEDICAL TECHNOLOGY AND METHODOLOGY 2° SEMESTRE TPALL Paolo Zonzini
MODELLI E METODI DI PREVENZIONE E CONTROLLO PER LA SICUREZZA ALIMENTARE 1 MED/50-APPLIED MEDICAL TECHNOLOGY AND METHODOLOGY 2° SEMESTRE TPALL Nicola Lorenzini
IGIENE DEGLI ALIMENTI E DELLA NUTRIZIONE 2 MED/42-HYGIENE AND PUBLIC HEALTH 2° SEMESTRE TPALL Francesco Pizzo
CHIMICA DEGLI ALIMENTI 2 CHIM/10-FOOD CHEMISTRY 2° SEMESTRE TPALL Gianni Zoccatelli
Reference books
Author Title Publisher Year ISBN Note
Cabras – Martelli; Piccin Editore. “Chimica degli alimenti” Piccin 2004
P. Cappelli & V. Vannucchi Principi di chimica degli alimenti Zanichelli 2015




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