Postgraduate programme in Prevention Techniques for the Environment and Workplaces

Course partially running (all years except the first)

Scienze degli alimenti (2009/2010)

Course code
4S000751
Credits
5

Teaching is organised as follows:
Unit Credits Academic sector Period Academic staff
CHIMICA DEGLI ALIMENTI E TECNOLOGIE ALIMENTARI 3 AGR/15-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY not yet allocated Corrado Rizzi
Gianni Zoccatelli
ISPEZIONE DEGLI ALIMENTI 2 VET/04-INSPECTION OF FOODS OF ANIMAL ORIGIN not yet allocated not yet allocated

Learning outcomes

Module: CHIMICA DEGLI ALIMENTI E TECNOLOGIE ALIMENTARI
-------



Module: ISPEZIONE DEGLI ALIMENTI
-------

Syllabus

Module: CHIMICA DEGLI ALIMENTI E TECNOLOGIE ALIMENTARI
-------



Module: ISPEZIONE DEGLI ALIMENTI
-------

Assessment methods and criteria

Module: CHIMICA DEGLI ALIMENTI E TECNOLOGIE ALIMENTARI
-------



Module: ISPEZIONE DEGLI ALIMENTI
-------



© 2002 - 2024  Verona University
Via dell'Artigliere 8, 37129 Verona  |  P. I.V.A. 01541040232  |  C. FISCALE 93009870234