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Nº | TTA | Year | Credits | Activity | Academic year of attendance |
---|---|---|---|---|---|
1 | B/S | 1° | 7 | Biologia - Biology (BIO/01 ,BIO/06) | 2008/2009 |
2 | A/S | 1° | 9 | Chimica generale ed inorganica - General and Inorganic Chemistry (CHIM/03) | 2008/2009 |
3 | B | 1° | 9 | Chimica organica - Organic Chemistry (CHIM/06) | 2008/2009 |
4 | C | 1° | 4 | Diritto - Law (IUS/01) | 2008/2009 |
5 | A/C | 1° | 8 | Fisica - Physics (FIS/07) | 2008/2009 |
6 | A | 1° | 6 | Informatica - Information Technology (INF/01) | 2008/2009 |
7 | A/S | 1° | 9 | Matematica - Mathematics (MAT/05) | 2008/2009 |
8 | S | 1° | 5 | Statistica applicata - Applied Statistics (MAT/06) | 2008/2009 |
9 | E | 1° | 3 | Lingua inglese - English (L-LIN/12) | 2008/2009 |
10 | A/S | 2° | 9 | Biochimica - Biochemistry (BIO/10) | 2009/2010 |
11 | B | 2° | 3 | Biologia molecolare dei microrganismi - Molecular biology of micro-organisms (BIO/11) | 2009/2010 |
12 | B | 2° | 3 | Biologia molecolare generale - General molecular biology (BIO/11) | 2009/2010 |
13 | B | 2° | 7 | Chimica e biochimica analitica - Chemistry and Analytical Biochemistry (BIO/10 ,CHIM/01) | 2009/2010 |
14 | B | 2° | 3 | Chimica fisica - Physical Chemistry (CHIM/02) | 2009/2010 |
15 | B | 2° | 9 | Fisiologia e biochimica vegetali - Plant Physiology and Biochemistry (BIO/04) | 2009/2010 |
16 | S | 2° | 6 | Genetica - Genetics (BIO/18) | 2009/2010 |
17 | T | 2° | 4 | Immunologia - Immunology (MED/04) | 2009/2010 |
18 | B | 2° | 7 | Microbiologia generale - General Microbiology (BIO/19) | 2009/2010 |
19 | B/S | 2° | 6 | Tecniche di colture cellulari - Cellular Culture Techniques (AGR/07 ,BIO/13) | 2009/2010 |
20 | C | 3° | 3 | Bioetica - Bioethics (M-FIL/03) | 2010/2011 |
21 | C/S | 3° | 6 | Economia - Economics (AGR/01) | 2010/2011 |
22 | B/S | 3° | 6 | Impianti biochimici - Biochemical Systems (ING-IND/25) | 2010/2011 |
23 | B | 3° | 7 | Microbiologia applicata - Applied Microbiology (AGR/16) | 2010/2011 |
24 | B | 3° | 8 | Tecnologie alimentari - Food Technology (AGR/15) | 2010/2011 |
25 | S | 3° | 8 | Tecnologie biomolecolari - Biomolecular Technology (AGR/07 ,BIO/11) | 2010/2011 |
26 | F | 3° | 3 | Banche dati biomolecolari - Biomolecular Databases (BIO/10) | 2010/2011 |
27 | D | 3° | 9 | A scelta dello studente - Students free choice activities (art. 10, par. 1, letter D, m.D. 509/99) (-) | 2010/2011 |
28 | F | 3° | 7 | Tirocinio - Training (-) | 2010/2011 |
29 | E | 3° | 6 | Prova finale - Final exam (-) |
The training activities with the same number (Nº) are alternatives.
Per informazioni complete su obiettivi e sbocchi professionali, consulta la Scheda Unica Annuale "SUA-CdS" sul sito Universitaly.
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