Bachelor's degree in Environmental and Workplace Accident Prevention Techniques (national qualification) (Trento)

Applied sciences for food hygiene (2016/2017)

Course code
4S000473
Credits
8
Coordinator
Ines Mancini

Teaching is organised as follows:
Unit Credits Academic sector Period Academic staff
PROCESSI E TECNOLOGIE ALIMENTARI 2 AGR/15-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 1° ANNO 2° Semestre Corrado Rizzi
CHIMICA - FARMACEUTICA APPLICATA ALLA TUTELA DELLA SALUTE 1 CHIM/09-PHARMACEUTICAL AND TECHNOLOGICAL APPLICATIONS OF CHEMISTRY 1° ANNO 2° Semestre Ines Mancini
TECNICHE DELLA PREVENZIONE NELL'IGIENE DEGLI ALIMENTI 1 MED/50-APPLIED MEDICAL TECHNOLOGY AND METHODOLOGY 1° ANNO 2° Semestre Ugo Massimo Lorefice
MODELLI E METODI DI PREVENZIONE E CONTROLLO PER LA SICUREZZA ALIMENTARE 1 MED/50-APPLIED MEDICAL TECHNOLOGY AND METHODOLOGY 1° ANNO 2° Semestre Giuseppina Pezzarossi
IGIENE DEGLI ALIMENTI 1 MED/42-HYGIENE AND PUBLIC HEALTH 1° ANNO 2° Semestre Francesco Pizzo
CHIMICA DEGLI ALIMENTI 2 CHIM/10-FOOD CHEMISTRY 1° ANNO 2° Semestre Gianni Zoccatelli
Reference books
Author Title Publisher Year ISBN Note
Cabras – Martelli; Piccin Editore. “Chimica degli alimenti” Piccin 2004
Belitz HD, Grosch W, Schieberle P Food Chemistry Springer   978-3-540-69933-0
T.P. Coultate La chimica degli alimenti Zanichelli  




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