Degree in Environment and Workplace Prevention Techniques

Course Not running, not visible

Food and environment chemistry (2009/2010)

Course code
4S01817
Credits
4

Teaching is organised as follows:
Unit Credits Academic sector Period Academic staff
CHIMICA DEGLI ALIMENTI 2 CHIM/10-FOOD CHEMISTRY 2°a 1°s Gianni Zoccatelli
CHIMICA DELL'AMBIENTE E DEI BENI CULTURALI 2 CHIM/12-CHEMISTRY FOR THE ENVIRONMENT AND FOR CULTURAL HERITAGE 2°a 1°s Flavio Deflorian
Sandra Dire'

Learning outcomes

Module: CHIMICA DELL'AMBIENTE E DEI BENI CULTURALI
-------



Module: CHIMICA DEGLI ALIMENTI
-------

Syllabus

Module: CHIMICA DELL'AMBIENTE E DEI BENI CULTURALI
-------



Module: CHIMICA DEGLI ALIMENTI
-------

Assessment methods and criteria

Module: CHIMICA DELL'AMBIENTE E DEI BENI CULTURALI
-------



Module: CHIMICA DEGLI ALIMENTI
-------





© 2002 - 2019  Verona University
Via dell'Artigliere 8, 37129 Verona  |  P. I.V.A. 01541040232  |  C. FISCALE 93009870234
Statistics  |  Credits